Szabályzat

  1. Ne lopj vagy raidelj! Ha nem a tiéd, hagyd ott!
  2. Ne csalj! Cheat-ek, Hack-ek és Bug-ok használata illetve kihasználása tilos!
  3. Rasszista és homofób viselkedés bármilyen formája szigorúan tilos! Azonnali korlátlan idejű ban-t von maga után.
  4. Tilos a trágár, obszcén vagy politikai jellegű témák említése a chatben vagy építése illetve írható felületekre ki írása. Ez Játékos névre is kiterjed.
  5. Tilos a POI-kat kisajátítani, vagy szándékosan rongálni bármilyen formában. Ebbe beleértve a hozzáférést blokkokkal való megakadályozása illetve megnehezítése. Gépek, illetve más dekor dolgok szétszerelése alapanyagok beszerzésére engedélyezett ha az nem lootolható!
  6. Tilos más bázisában hordázni, zombit csalogatni oda vagy, más módon történő szándékos kárt tenni benne. Kivéve ha engedélyezte a bázis tulajdonosa az ottani hordázást.
  7. Tilos 71x71-es alapterületnél nagyobb terület egyszerre történő omlasztása illetve rombolása. Saját Claimeden akkora gödröt csinálsz amekkorát akarsz, de ne egyszerre!
  8. Ha bármilyen szabálysértést látsz, azt azonnal jelentsd, vagy, te is kaphatsz büntetést érte.
  9. Mindig zárd be a traderek ajtaját mert be Bug-olnak. Ennek mulasztása 12 órás börtön büntetéssel jár! Negyedik börtön büntetés után 24 órás Ban jár!
  10. Ne PvP-z! PvP turretek csak is a bázisod védelmére, a bázisod TERÜLETÉN használható! Azt is jól láthatóan kitáblázva, a védett terület vizuálisan megkülönböztetve!

~ A szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. A változás jogát fenntartjuk ~

Kellemes időtöltést kívánunk a szerveren!

Utoljára frissítve: 2022.05.22