Szeretnél VIP lenni és hozzájárulni a szerver üzemeltetéséhez?

Jó helyen jársz!

1. Válaszd ki a támogatási csomagod:

2. Társítsd a karakteredet a támogatáshoz.

A bejelentkezés a Steam szerverein keresztül történik.

3. Élvezd az új cuccaid!

Támogatással kapható előnyök:

Támogatói szoba

Hozzáférést kapsz a Discord Szerverünkön található Támogatói szobához, ahol a VIP-ekkel tudsz külön beszélni.

Támogatói szín

Unod a szürke színt? VIP szín kiemelést kapsz a Discord Szerverünkön illetve a játékban is!

/return parancs

Elteleportáltál, de nem szerettél volna? VIP-ként használhatod a /return parancsot, hogy visszajuss a teleportálás előtti helyedre.

Operencia Cash szorzó

Túl lassan gyűlik az OC a karaktered számláján? Minden VIP csomaghoz különböző OC szorzó tartozik, így akár 3x gyorsabban is gyűjthetsz OC-t!

Operencia Token

Az Operencia Token egy külön, kizárólag ezen a szerveren megtalálható item, amiből VIP itemeket tudsz készíteni. Ezek az itemek sokkal erősebbek, és tovább is bírják, mint az alapból fellelhető társaik, sőt! még a színük is kék :)

VIP Trader

A VIP Trader egy különleges POI, amiben 4 trader található, akik a nap 24 órájában fogadják a támogatókat. Hozzájuk csak egy különleges paranccsal lehet bejutni, ami csak a támogatók számára érhető el: /trader. Ha végeztél, ugyanúgy használható a /return parancs.

Szint biztosítás

Sajnos a 7 Days to Die még mindig alfában van, így előfordulhatnak bugok és glitchek, főleg az A20-ban, ami esetlegesen azt idézheti elő, hogy a karaktered korruptálódik, és mindened elveszlik. Senki nem tudja, miért és mikor történik, de sajnos megtörténhet. Ilyenkor nem tudsz felcsatlakozni a szerverre, hibával kidob, az adminoknak pedig egyetlen lehetősége van ilyenkor: A karaktered törlése. Ez visszaállítja a szintedet 1-esre, a cuccaid és a skill pontjaid is elvesznek, mintha csak akkor csatlakoztál volna a szerverre.

A szint biztosítással garantálhatod, hogy mindened megmaradjon, az adminok ugyanis ilyenkor visszakeresik a szintedet, skill pontjaidat, sőt, még az itemeidet is vissza tudják állítani.

Candy Vending Machine

2-es VIP támogatói szinttől megkérheted az adminokat, hogy helyezzenek el egy Candy automatát a házadban.

Figyelem! A publikum számára nem szabad, hogy elérhető legyen. Ilyen esetekben az admin elveheti, vagy megtagadhatja az automata lerakását!

Terület kivágás / levédés

Megkérhetsz egy admint, hogy vágjon ki neked egy nagyobb területet, vagy éppenséggel LandClaim Block nélkül védjen le területet.

Figyelem! A terület nagysága nem lehet nagyobb, mint egy normál LCB méret, viszont olyan mélységű és magasságú lehet, amekkorát csak szeretnél.

Több Teleport lokáció

Támogatóként minden szinthez különböző számú teleport lokációt készíthetsz magadnak. Ha találtál egy jó helyet, például bányászatra, vagy a traderhez való futkározást spórolnád meg magadnak, de a bázisod túl messze van, használhatod a /settele parancsot. Például /settele trader_rekt, majd /tele trader_rekt.

Publikus Teleport

Lehetőséged nyílik publikus teleportot készíteni, akárhová a szerveren (megfelelő határokon belül persze). Ha például csináltál egy horda várót, és meg szeretnéd nyitni mindenkinek, kapsz egy egyedi parancsot, ami illik a helyhez, ez felkerül a parancsok listájára is.

Lehetőséged van egy bizonyos árat is megszabni a teleporthoz, ami a Te számládra íródik jóvá.

Privát Discord Csatorna

Szeretnél egy privát discord csatornát a szerveren, amit csak te és a csapatod érhet el?

Az adminok állnak rendelkezésre ebben, neked csak azt kell megmondani, ki tudjon csatlakozni a voice szobádba.

Figyelem! Az egy hétnél régebbi, inaktív szobák törlésre kerülnek. Ilyen esetben természetesen kérhetsz újat az adminoktól.